פלאפל טבעי – עם טחינה אדומה בפיתה מחסה/כרוב

פלאפל, המאכל הלאומי של ישראל
בגרסת Raw ללא בישול או אפיה
וגם ללא קטניות , נשמע מעניין
אז לא רק
כי זה גם טעים!!!

מנה מפנקת ונכנסת לקטגוריה
בריא +++ !!!

כיף ממש לאכול אותה
ועדיין להרגיש אחר כך
שבעים קלילים אנרגטים
ללא נפיחות וכבדות

ממש לא מסובכת להכנה
ובתוך כמה דקות יש לכם
מנה סופר טעימה

לא יודעת אם תזרמו על זה ביום חגכם
אבל אחינעם , ילדת הבריאות הטבעונית
והחכמה שלי
עפה על זה בקטע אחר

למתכון:
2 גזרים גדולים לקולפים וחתוכים לחתיכות
חופן אגוזים ( אני שמתי ברזיל) אפשרי כול אגוז שאוהבים
חופן זרעי חמניה
4 גבעולי בצל ירוק טרי
חופן עגבניות מיובשלות מושרות קודם במים חמים
צרור פטרוזליה /כוסברה ( ירק שאוהבים)
4 גבעולי סלרי ללא העלים

להכנה : להכניס את כול הרכיבים למעבד מזון ( דוג׳ magimx)
לטחון הכול לעיסה ולכדרר בידיים לכדורים עגולים מושלמים
להניח בצד

להכנת הטחינה:
במעבד מזון שמים חצי כוס טחינה
רבע כוס מים
חצי כוס לימון סחוט
לתבל איך שאוהבים

לטחינה אדומה:
להוסיף לטחינה עגבניות מיובשות ( שהושרו במים ונסחטו) / עגבניות שרי אדומות
ולטחון היטב

להפריד עלי חסה או כרוב לשים בפנים טחינה סלט קצוץ נבטים וכדורי פלאפל מעל להזליף טחינה אדומה מעט לימון
ולאכול בהנאה

ושרק תהיו לי בריאות