אוזני המן טבעיים לפורים

אוזני המן עם רכיבים טבעיים
מלא בטבע מטורף, כמו שאני אוהבת
לאקסטרא בריאות אפשר לאכול את אוזני ההמן ככה ללא אפיה
או לאפות מעט בתנור על מנת שיהיה יותר קראנצ'י
ב2 הגירסאות זה טעים אש!!!
אז למתכון:
לבצק :
כוס וחצי שקדים טבעיים
כוס תמרים אני השתמשתי בסוג בהרי
כפית תמצית וניל טבעית
חצי כוס קוקוס טחון

למילוי:
אפשרות 1:
קרם נוטלה מהמם:
רכיבים:
כוס אגוזי לוז קלויים
כף שמן קוקוס
כוס תמרי בהרי או מג'הול
חבילת שוקולד 80% מוצקי קקאו מומס
אפשרות שניה:
מילוי תמרים:
רכיבים:
כוס תמרים טחונים
חצי כוס
אגוזי מלך

אופן ההכנה:
לבצק:
להכניס את האגוזים למעבד מזון
ולטחון
להוסיף את שאר הרכיבים
ולטחון עד שנהפך לבצק

להכנת המילוי:
אופציה 1:

את האגוזי לוז הטריים, שמים ל5 דק' בתנור על אש נמוכה
על מנת שהקליפה תרד בקלות
להעביר למגבת ולשפשף עד שהקליפה יורדת
לטחון את המעבד מזון או במטחנת קפה או במעבד מזון לטחינה דקה
להוסיף את שאר הרכיבים ולטחון כ- 10 דק' ברצף עד שנהיה ממש משחה.

אופציה 2:
לשים את התמרים ואגוזים במעבד מזון להפעיל עד שנעשה משחה חלקה

להרכבה:
את הבצק לרדד (אני מרדדת עם נייר אפיה למעלה ולמטה)
קורצת עיגולים ומניחה כפית מהמלית יוצרת  משולש ומניחה
בתבנית
אפשר לאכול את זה ככה RAW
או לאפות על אש נמוכה כ 10 דק' שיהיה קצת קרנצ'י

פורים שמח!!!
ושרק תהיו לי בריאים
הדסה